NADACE ROZVOJE OBČANSKÉ SPOLEČNOST- NABÍDKA VZDĚLÁVÁNÍ PRO NEZISKOVÉ ORGANIZACE

Napsal: kancelar | Dne: 14 listopadu, 2019

Kategorie: Novinky Vzdělávací akce

NADACE ROZVOJE OBČANSKÉ SPOLEČNOST- NABÍDKA VZDĚLÁVÁNÍ PRO NEZISKOVÉ ORGANIZACE

Dlouhodobě se podílíme na vzdělávání neziskových organizací. Naším cílem je systematicky vzdělávat neziskové organizace, podporovat tak jejich kapacitu a růst a také otvírat diskusi o současných tématech občanské společnosti. Reagujeme na vzdělávací potřeby neziskových organizací a zvyšujeme odbornou kvalifikaci jejich pracovníků i dobrovolníků. Spolupracujeme se zkušenými a ověřenými lektory a lektorkami. Pořádáme kurzy na témata management neziskových organizací, financování neziskových organizací,  fundraising, public relations, účetnictví, právo, online marketing a další. Naše kurzy také poskytují i prostor pro setkávání pracovníků z různých neziskových organizací, v rámci něhož můžou sdílet své zkušenosti a navazovat nové kontakty.

Kurzy pořádá: Sdružení NROS, Na Václavce 1135/9, Praha 5, 150 00, IČO: 72560509, DIČ: CZ72560509. Stanovy Sdružení NROS naleznete ZDE.

Všechny kurzy se konají ve Vzdělávacím středisku Václavka v sídle Nadace rozvoje občanské společnosti, které není bezbariérové.

Každý účastník obdrží osvědčení o absolvování kurzu. Po skončení kurzu, pokud bude k dispozici,  vám bude zaslána prezentace lektora. Také vám zašleme zpětnou vazbu a prosíme o její vyplnění. Díky ní můžeme naše kurzy zlepšovat a přinášet vám nejlepší vzdělávání.

Každý formulář kurzu je jen pro jednu osobu, nepřihlašujte tedy najednou více osob a nepřihlašujte se ze stejného jména vícekrát – každý účastník ať vyplní formulář za sebe.

Po odeslání formuláře obdržíte e-mail s platebními informacemi a variabilním symbolem. Po uhrazení vám bude vystavena a zaslána faktura. Prosíme o dodržení postupu, celý systém je automatizovaný.

Vzdělávací středisko Václavka je také možné si pronajmout pro uspořádání vlastních seminářů a školení. Více informací ZDE.

Pro bližší informace nás můžete kontaktovat na adrese jan.placak@nros.cz.

STORNO PODMÍNKY:

Účastnický poplatek za Vámi zrušenou účast na semináři vracíme pouze v případě, že Vaše neúčast bude oznámena e-mailem na adresu jan.placak@nros.cz nejpozději 5 pracovních dnů před konáním semináře.

Vyberte si z naší nabídky kurzů
https://www.nros.cz/nabizime/vzdelavani/

Related Images:


Naši partneři